Dent

Konkurransevilkår

Kampanjen arrangeres av


Brynild AS

Mosseveien 1

1610 Fredrikstad

Norge


Kampanjeperiode: 10. mai til 31. juli 2024


Ved å registrere deg på kampanjesiden godtar du vilkårene nedenfor og samtykker i at personopplysningene dine blir behandlet i samsvar med GDPR (2016/679). Alle personopplysninger blir behandlet konfidensielt og i samsvar med norsk lov.


Hvem får delta?


For å delta i kampanjen må du være folkeregistret i Norge eller Sverige og over 18 år. Ansatte i Brynild AS eller ansatte i selskaper som har vært involvert i planleggingen og utviklingen av denne kampanjen, kan ikke delta. Samme person får registrere seg så mange ganger de ønsker, forutsatt at et nytt LOT-nummer registreres. Innsendte skjemaer som er utenfor kampanjeperioden, godkjennes ikke. Maks en premie per vinnere.

For å delta i konkurransen må du oppgi navn, telefonnummer og e-mailen din.


Slik fungerer det:  1. Gå inn på kampanjesiden og fyll ut skjemaet (navn, telefonnummer og e-mail)
  2. Du er nå med i trekningen om en tur for to til Tivoli i København til en verdi av 10 000 NOK, samt en popkorn- eller sukkerspinnmaskin til en verdi av 699 til 1 370 NOK. Det trekkes totalt en vinner av hovedpremien til 10 000 NOK og 20 vinnere av popkorn- eller sukkerspinnmaskiner.  
  3. Du kan delta så mange ganger du vil
  4. Vinnerne kontaktes via mail eller telefon. Premien vil sendes via mail eller post til vinnerne.
  5. Vinnernes navn deles på kampanjesiden etter at kampanjen er avsluttet.


Maks en premie per vinnere. Alle vinnere vil bli kontaktet personlig per e-post og ved gevinst må vinneren oppgi fullstendige kontaktopplysninger for å få premien tilsendt.


Ugyldig deltakelse


Ved feilaktig bruk stenges deltakerens konto. Hvis arrangøren mistenker juks eller upassende oppførsel som strider mot reglene, har arrangøren rett til å diskvalifisere deltakeren.


Premien


1 stk. reisegavekort fra Ving: 10 000 NOK

10 stk. popkornmaskin: 1 370 NOK

10 stk. sukkerspinnmaskin: 699 NOK


Eventuell gevinstskatt må dekkes av vinneren.


Vinnere


Vi trekker de tilfeldige vinnere etter kampanjens slutt. Det er ikke mulighet til å bytte premien mot kontanter eller annet.


Vinnerne vil bli kontaktet på e-post så snart de er trukket. For å motta premien må vi motta kontaktopplysninger innen 14 dager. Hvis vi ikke mottar svar innen denne tiden, vil en ny vinner bli trukket. Vinnerne publiseres på kampanjesiden med fornavn etter at kampanjen er avsluttet.


Innsendelse av skjema


Innsendte skjemaer som sendes inn utenom konkurranseperioden vil ikke bli akseptert. Arrangører er ikke ansvarlige for feil bruk av konkurransen eller tekniske feil som har vært til hinder for deltakelse.


Generelle vilkår


Arrangøren er ikke ansvarlig for:

  • Nødvendige oppdaterte kampanjebetingelser i løpet av kampanjeperioden. Ved fortsatt deltakelse anses eventuelle endrede betingelser som godkjent.
  • Suspendere en bruker uten forvarsel i tilfelle upassende oppførsel eller mistanke om juks.
  • Kansellere denne konkurransen når som helst uten å pådra seg noe ansvar.


Personer som bryter disse konkurransebetingelsene, vil bli ekskludert fra konkurransen og konkurransebidraget vil bli erklært ugyldig.


Ved spørsmål om premien eller kampanjen kan du kontakte dent.konkurranse@brynild.no