Brynild
Image

KONTAKT OSS

Har du et spørsmål, eller et produkt du ønsker å reklamere på? Fyll ut et av skjemaene under for å komme i kontakt med vår forbrukerservice.
Se våre ofte stilte spørsmål!

Se våre ofte stilte spørsmål!

Har du et spørsmål om Brynild eller noen av våre produkter? Da kan vi anbefale deg å ta en titt på våre ofte stilte spørsmål.

Se spørsmål og svar
Ønsker du å bli en del av laget vårt?

Ønsker du å bli en del av laget vårt?

Se ledige stillinger eller send inn en åpen søknad.

Søk nå
Vi svarer gjerne på dine henvendelser!

Vi svarer gjerne på dine henvendelser!

Vi vil besvare din henvendelse i løpet av kort tid, men ber om forståelse for at det ved stor pågang kan være noe lengre behandlingstid, dette gjelder også ferier og høytider. Vi behandler all forbrukerinformasjon konfidensielt og vi vil ivareta ditt personvern i henhold til loven om behandling av personopplysninger.

Produktspørsmål

Dersom du har spørsmål om Brynild eller noen av våre produkter, kan vi anbefale deg å ta en titt på våre ofte stilte spørsmål. Dersom du ikke finner informasjonen du er på utkikk etter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Reklamasjoner

Vi er stolte av vårt brede utvalg av kvalitetsprodukter, og vil gjerne ha glade og fornøyde forbrukere. Brynild har svært strenge kvalitetskrav, og vi arbeider kontinuerlig med kontrollrutiner og kvalitetsforbedringer. Dersom det likevel skulle vise seg at du har fått et produkt med avvikende kvalitet, vil vi gjerne at du kontakter oss om dette. Vi betrakter alle seriøse reklamasjoner som en mulighet til å rette opp eventuelle feil, og til å gjøre en enda bedre jobb i fremtiden. Gjelder henvendelsen en klage eller reklamasjon, setter vi stor pris på å motta det aktuelle produktet med emballasje i retur med posten, slik at vi kan få gjennomført en årsaksanalyse av produktet. Brynild AS, Postboks 34, 1601 Fredrikstad

Husk LOT-nr og best før dato når du sender inn en reklamasjon

Image
Skriv inn best før datoen på produktet det gjelder. Dette står bak på emballasjen.
Skriv inn LOT nr/ klokkeslett på produktet det gjelder. Dette står bak på emballasjen, ved siden av strekkode.
Du kan laste opp opptil tre bilder på 15 MB i jpg, jpeg, png, gif, bmp, avif og webp format.