Brynild
Image

VELKOMMEN TIL OSS I BRYNILD!

Vi i Brynild bidrar til å skape de beste godteri- og nøtteopplevelsene som gir mange smil i hverdagen, og anser oss som heldige som jobber med det vi brenner for, enten det er å skape de beste smakene, produktene, merkevarene eller opplevelsene. Vil du også bli med og skape smaksgleder?

Vi jobber med hele verdikjeden fra idé til ferdige produkter, og å skape smaksgleder er vår lidenskap. Produktene finner du i hele Norden, men det er Norge og Sverige som er våre hjemmemarkeder. Vi er et team på 230 medarbeidere i Norge og Sverige, og har vårt hovedkontor og 3 av våre 4 fabrikker under samme tak i Fredrikstad.

Bli en del av laget vårt

Bli en del av laget vårt

Brynild er en moderne og uavhengig familiebedrift med tradisjoner tilbake til 1895. Vi står bak kjente merkevarer innen nøtter og godteri som Den Lille Nøttefabrikken, Brynild, Dent, Minde Sjokolade og St. Michael. Brynild har også totalansvar for merkevaren Nivea i Norge.

Liker du også utfordninger?

Liker du også utfordninger?

I Brynild har vi lært oss å håndtere stadige nye utfordringer, raske omstillinger og gripe de mulighetene vi ser. Vi trives godt som utfordrer i et marked med stor konkurranse, hvor nærhet i alle ledd, fra jord til bord, og fra fabrikk til butikk, skaper verdier for våre kunder og forbrukere. Vi vil stadig bli bedre, og mener at det gjør vi best sammen gjennom godt lagspill, ved å være modige og ta initiativ, samtidig som vi gleder oss over gode prestasjoner og fremganger. Velger du å jobbe hos oss blir du en del av en gjeng engasjerte og kunnskapsrike kollegaer, hvor hver enkelt utgjør en forskjell, og hvor vi skaper de beste resultatene når vi jobber sammen om å løse våre oppgaver.

Er du nøtteentusiast, supersmaker eller bare lidenskapelig opptatt av å skape daglige smaksgleder?

Er du nøtteentusiast, supersmaker eller bare lidenskapelig opptatt av å skape daglige smaksgleder?

Brynild er en bedrift som vokser og vi er alltid åpen for å jobbe med de beste. Om det ikke finnes ledige stillinger akkurat nå er vi likevel interessert i å høre fra deg. Vi kan ikke love deg jobb, men kanskje kontakter vi deg om vi tror du kan være en kandidat for oss. Enten din kompetanse og lidenskap befinner seg innen salgs-, produksjons- eller andre fagområder som økonomi, marketing, innkjøp, produktutvikling mm.

Les mer om våre fagområder!
Send oss gjerne en åpen søknad

Send oss gjerne en åpen søknad

Vi i Brynild er alltid åpen for å høre fra deg som har lyst til å jobbe hos oss. Vi kan ikke love deg jobb, men kanskje kontakter vi deg om vi tror du kan være rett kandidat for oss. Registrer en åpen søknad, svar på spørsmålene og legg gjerne ved en CV og noen ord om deg selv. Vi ser frem til å høre fra deg! Noe av det vi kan tilby deg: Gode utviklingsmuligheter. Et tverrfaglig og kompetansedrevet miljø. Systematisk satsning for å sikre motiverte medarbeidere. Konkurransedyktige betingelser.

SØK HER