Brynild
Image

SMAKSGLEDER TIL STORE OG SMÅ

Velkommen til Norges største og eldste familieeide godterifabrikk. I 1895 realiserte Snekker Hans Petter Brynildsen sin store drøm – å starte en mineralvannfabrikk i Fredrikstad. Vips, så ble dette starten på en fantastisk reise hvor Smaksgleder til store og små alltid har stått sentralt. I dag produserer vi ikke lenger mineralvann, men har i stedet inntatt tronen som Norges største familieeide godterifabrikk. Bli bedre kjent med våre fantastiske godbiter, både de i eske, pose, på pinne og i løsvekt.

Stupedama flyr igjen!

Stupedama flyr igjen!

Historien om den evig unge Stupedama vil ingen ende ta! Tidligere i år lanserte vi Stupedama Lakriskuler, med knasende sprøtt ytterlag og deilig myk lakris inni. Nå lanserer vi enda en magisk lakrisnyhet; Stupedama Myk & Salt Lakris. Begge nyhetene er inspirert av de originale Stupedama-pastillene, men er tilpasset den moderne lakris-spiserens smakspreferanser. Blir en av disse posene din nye favoritt, eller foretrekker du fortsatt den originale Stupedama i eske?

Supermix’s fantastiske familie!

Supermix’s fantastiske familie!

Blandingsposene for enhver smak. Om du liker sure eller søte smaker så har vi noe som kan passe for deg! Supermix Sur, Supermix Original, MiniMix Sur, MiniMix Lakris & MiniMix Søt er spesielt satt sammen for å dekke de prefererte smakene innen hvert smakssegment. Posene er fylt med utvalgte bestselgere fra løsvekthyllene, i tillegg til noen unike biter du kun finner i disse posene. Supermix-posene passer utmerket til lørdagskosen med familien eller når du bare ønsker å unne deg noe godt i hverdagen. Enjoy!

Supermix
Din helt egen yndlingspose!

Din helt egen yndlingspose!

MiniMix er en liten blandingspose for alle de små anledningene. Din helt egen yndlingspose, full av kjente og kjære smaker. MiniMix er beslektet med Supermixposene som har vært manges favoritt i mange år. Med en harmonisk blanding av gode smaker fra løsvektsstativet, vil MiniMixposene passe perfekt til de minste i familien eller bare til deg selv når du ikke vil dele med noen! En liten mix, med perfekt porsjonskontroll, som smaker skikkelig digg. Enjoy!

Minimix
Verdens beste drops?

Verdens beste drops?

Vi har laget smakfulle drops i over 100 år! I fabrikken til Brynild har det vært laget smakfulle og deilige drops i over 100 år! Her er utvalget stort, - om du foretrekker de legendariske dropsene, eller om du helst går for de evig unge dropsene.

Drops
Historien om Stupedama

Historien om Stupedama

I 1962 kom Stupedama svevende inn i pastillhylla, og siden da har hun vært et ikon. Siden den gang har Stupedama utvidet med Salte Lakriskuler som er sprø utenpå og myke inni. Men frykt ikke, de originale pastillene finnes fortsatt!

les mer her