Brynild
Image

Om våre fagområder

Her kan du lese om noen av de fagområdene vi har i Brynild.

SALG

Å jobbe med Salg i Brynild innebærer at du representerer selskapet og våre merkevarer for dine egne kunder, og i ditt eget salgsdistrikt. I møte med dyktige og profesjonelle kunder skal du ta ansvar for de vekstmuligheter som ligger i våre kategorier. Dine oppgaver innebærer blant annet at du griper muligheter for innsalg og plassering av ulike kampanjer, nyhetssalg samt sikrer rett produktsortiment i de forskjellige butikkjedene. Du må være løsningsorientert og jobbe for at vi alltid gjør vårt beste for å lykkes sammen med våre kunder og gjerne overgå forventninger. God bruk av digitale verktøy, kategorikompetanse og strukturert arbeidsmetodikk vil være viktig for å lykkes som en del av våre salgsteam, som sammen skaper smaksgleder for våre forbrukere.
Image

PRODUKSJON

Som stolt næringsmiddelprodusent jobber vi knallhardt hver eneste dag for å skape de beste produktene og de beste smakene. Som Norges eneste fabrikk med produksjon av nøtter, sjokolade og sukkervarer under ett tak er mulighetene mange til både varierte oppgaver og å utvikle seg med å kontinuerlig lære nye ting. Vi som jobber her er opptatt av riktig kvalitet, forbedringer og effektive løsninger. Vi har de senere årene gjort store grep innen automatisering og robotisering, og søker hele tiden å utvikle oss innen teknologi- og prosessarbeid.
Image

ØVRIGE ARBEIDSOMRÅDER

Ettersom vi har ansvar for hele verdikjeden fra jord til bord, og fra fabrikk til butikk, har vi mange fagområder hvor det kreves spesial- og spisskompetanse. Enten din kompetanse og interesse finnes innen produktutvikling, markedsføring, innkjøp, logistikk, kvalitet, økonomi, kategori, merkevare, ledelse, strategi eller analyse - for å nevne noe, er vi stadig på jakt etter nye talenter som kan være med og utvikle oss videre.