Brynild
Image

Når vi skaper smaksgleder, etterlater vi også et "fotavtrykk". Dette avtrykket skal være så lite som mulig. Vi jobber med hele verdikjeden, fra jord til bord, og det gir oss en unik mulighet til å redusere vår påvirkning på jorda vår, omgivelsene og menneskene. Samfunnsansvar har stått høyt på agendaen vår i mange år, og vi har mye å være stolte av. Men vi vil gjøre mer. Vi jobber mot et mål om at samfunnsansvar og bærekraft skal være en del av alle beslutninger i Brynild.


Vårt overordnede mål er å skape smaksgleder, men når vi snakker om vårt fokus på bærekraft oppsummerer vi det i å sørge for GOD ETTERSMAK!


Hvordan jobber vi i Brynild med FNs bærekraftmål?

FN’s bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe de negative klimaendringene innen 2030. Vi har pekt oss ut noen vesentlige fokusområder for vårt bærekraftarbeid der vi, sammen med våre interessenter, mener vi kan utgjøre en vesentlig forskjell. Vi jobber nå aktivt med konkrete målsetninger for hvert av disse fokusområdene, som kan knyttes opp mot fem av FN's bærekraftmål: 

Vil du lese noen artikler om initiativ vi har jobbet med den siste tiden innenfor disse fokusområdene? Da kan du gjøre det her:

En mørk sjokolade som er lett å like - også for veganere

En mørk sjokolade som er lett å like - også for veganere

28/07-2022

Hva vil det si at et produkt er vegansk?

Snacksbønner fra Den Lille Nøttefabrikken

Snacksbønner fra Den Lille Nøttefabrikken

27/09-2022

En sprø nyhet med masse smak og protein!

Brynild Seigmenn 200g -  Nå i gjenvinnbar emballasje!

Brynild Seigmenn 200g - Nå i gjenvinnbar emballasje!

04/10-2023

Gjennom Plastløftet målsetter vi å redusere bruken av plast, samt gjøre plastemballasjen mer egnet for kildesortering og gjenvinning.