Bli en del av laget vårt!

Vi i Brynild bidrar til å skape de beste godteri- og nøtteopplevelsene som gir mange smil i hverdagen, og anser oss som heldige som jobber med det vi brenner for, enten det er å skape de beste smakene, produktene, merkevarene eller opplevelsene. Vil du også bli med og skape smaksgleder?

Ledige stillinger

Velkommen til oss i Brynild

Brynild er en familieeid bedrift med røtter tilbake til 1895. Vi har Norges eneste sjokolade-, sukkervare- og nøttefabrikk under ett tak, og står bak noen av Norges mest kjente merkevarer innen nøtter og godteri, som Den Lille Nøttefabrikken, Dent, Brynild, Minde Sjokolade og St. Michael. Brynild er også distributør i Norge for produkter fra NIVEA og Bazooka Candy Brands.

Brynild har produksjons- og kontorlokaler sentralt i Fredrikstad, og eies nå som før, av familien Brynildsen.

Liker du også utfordringer?

I Brynild har vi lært oss å håndtere stadige nye utfordringer, raske omstillinger og gripe de mulighetene vi ser. Vi trives godt som utfordrer i et marked med stor konkurranse, hvor nærhet i alle ledd, fra jord til bord, og fra fabrikk til butikk, skaper verdier for våre kunder og forbrukere. Vi vil stadig bli bedre, og mener at det gjør vi best sammen gjennom godt lagspill, ved å være modige og ta initiativ, samtidig som vi gleder oss over gode prestasjoner og fremganger.

Velger du å jobbe hos oss blir du en del av en gjeng engasjerte og kunnskapsrike kollegaer, hvor hver enkelt utgjør en forskjell, og hvor vi skaper de beste resultatene når vi jobber sammen om å løse våre oppgaver.

Test

Er du nøtteentusiast, supersmaker eller bare lidenskapelig opptatt av å skape daglige smaksgleder?

Brynild er en bedrift som vokser og vi er alltid åpen for å jobbe med de beste. Om det ikke finnes ledige stillinger akkurat nå er vi likevel interessert i å høre fra deg. Vi kan ikke love deg jobb, men kanskje kontakter vi deg om vi tror du kan være en kandidat for oss. Enten din kompetanse og lidenskap befinner seg innen salgs-, produksjons- eller andre fagområder som økonomi, marketing, innkjøp, produktutvikling mm.

Les mer om våre fagområder