Verdt å vite

Kvalitet og miljø

Brynild har som mål å være en foretrukket leverandør av kunde- og markedstilpassede, kostnadseffektive og trygge bearbeidede næringsmidler. 

Vi jobber kontinuerlig for å sikre at våre produkter innen sjokolade- og sukkervarer, nøtter og tørkede frukter, er tilpasset markedet og leveres til rett tid og med riktig og forventet kvalitet.

Våre fokusområder:

  • At produktene våre til enhver tid tilfredsstiller forbrukernes og myndighetenes krav til kvalitet, miljø og etikk.
  • At vi og våre leverandører har et bevisst forhold til helse, miljø og sikkerhet, ved å benytte rene og ressursbesparende prosesser.
  • At vi jobber for å forbedre og optimalisere arbeidsprosessene våre. At helse, miljø og sikkerhet alltid er på dagsorden. Vi jobber for å forhindre personskader og yrkessykdommer, og å skape trivsel på arbeidsplassen.
  • Dette krever at ledelsen må gjøre kvalitets- og miljøpolitikk til en naturlig del av den daglige virksomheten. Medarbeiderne våre må utfordre seg selv og hverandre til å skape holdninger som bidrar til at vi stadig forbedrer oss.
Topptur

Kvalitetsstandard

Brynild produksjonsanlegg er sertifiserte i henhold til BRC kravene (BRC Global Standard for Food Safety).

BRC skal sikre at Brynilds egenproduserte produkter tilfredsstiller våre, forbrukernes og handelens krav til mattrygghet og at kvaliteten på produktene er stabil og forutsigbar. Gjennom fokus på kontinuerlig forbedringer, dokumenterte og tverrfaglige arbeidsprosesser skal Brynild levere produkter med Sikker, Riktig og Lik Kvalitet hver gang.


Nøtter

UTZ sertifisert kakao i Minde Sjokolade

Selv en liten, norsk sjokoladefabrikk kan utgjøre en forskjell. Derfor kjøper vi i Minde Sjokolade UTZ-sertifisert kakao til våre produkter. Dette har vi gjort siden 2015, og all kakao i våre sjokoladeprodukter er nå UTZ-sertifisert.

Hva betyr dette for deg?

UTZ sertifiseringen av kakao startet i 2009. UTZ-kakaoen er dyrket på en bærekraftig måte, med hensyn til både mennesker og miljø. Alle våre Minde sjokoladeposer er merket med UTZ-logoen. Når du kjøper produkter merket med UTZ er du med på å bidra til et bedre liv for kakaobøndene. I dag finner du sjokoladeprodukter med UTZ logo i over 111 land! Minde Sjokolade er stolte av å være en del av dette! Les mer om UTZ og deres arbeid her. (NB! Ekstern side).

UTZ logo